Over ons

Ons vaste team bestaat uit 2 dierenartsen en 3 assistentes.

Tessa houdt zich graag bezig met de interne geneeskunde, tandheelkunde en chirurgie van hond en kat, daarnaast vindt ze ook de afwisseling met het werk in de paarden erg leuk.

Mint opereert graag en vindt ook de interne geneeskunde een mooi vakgebied. Daarnaast heeft zij interesse in de geneeskunde van de kleine knagers.

Onze assistentes zijn allen officieel opgeleide paraveterinairen, dit houdt in dat ze veel kennis en kunde in huis hebben om de dierenartsen te assisteren, daarnaast kunt u met uw dier bij ze terecht voor kleine consulten zoals nagels knippen of een gewichtsconsult. Zij zijn ook het eerste aanspreekpunt aan de telefoon of aan de balie om u te adviseren.

Inge, Nora, Kim, Bliksem en Tessa


Tessa van der Molen - Dierenarts

April 2022 ben ik alweer 14 jaar werkzaam in deze praktijk en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Ik ben opgegroeid in  Egmond en heb na mijn afstuderen in meerdere praktijken in verschillende hoeken van Nederland gewerkt. Uiteindelijk ben ik hier in Noord-Holland op mijn plaats, de omgeving en de mensen hier spreken mij het meest aan.

Het leukste van mijn werk vind ik het werken met dieren en de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Opereren is leuk en uitdagend, maar ook de speurtocht naar een diagnose om een ziek dier beter te kunnen maken is mooi.

Ik woon in het buitengebied van Warmenhuizen met mijn man en mijn 2 dochtertjes. Natuurlijk kan een beestenboel niet ontbreken, dus ben ik meestal vergezeld door mijn hond Bliksem (ook op de praktijk vaak aanwezig achter de balie) en thuis hebben we 2 paarden en een kat. Als ik vrij ben geniet ik van mijn gezin en van een rit op mijn paardje door het Geestmerambacht samen met de hond.


Mint Throns - Dierenarts

Mijn naam is Mint en ik werk hier als dierenarts sinds mei 2022. Ik ben in Utrecht afgestudeerd en heb door het hele land gewerkt, maar een aantal jaar geleden ben ik neergestreken in Alkmaar en dan is Warmenhuizen heerlijk dichtbij. Mijn eigen beestenbende bestaat uit een grote, lompe hond en twee cavia’s.

Op werkgebied hebben de kleine knagers mijn interesse, maar ook het opereren vind ik leuk en interne geneeskunde. Het mooie van dit vak is juist dat je allround bezig bent en waar je ’s morgens staat te opereren, ben je ’s middags bezig met zoeken naar de diagnose.


Inge Honhof - Dierenartsassistente

Ik ben Inge en ik werk sinds november 2011 in deze praktijk.

Mij vind je maandag, woensdag en donderdag aan de balie en in de spreekkamer. Ik heb het onwijs naar mijn zin in deze praktijk met leuke collega’s en erg afwisselend werk met leuke uitdagingen.

Ik woon in Alkmaar samen met mijn man Ronald, zoontje Johnny, dochter Kaylee, hond Norah en 2 katten Maine Coon Spencer en een Britse korthaar Elvis. 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar (rock)concerten en maak ik taarten in opdracht waar ik het heel druk mee heb.


Kim Kaizer - Dierenartsassistente

Hoi! Ik ben Kim en werk vanaf juli 2019 vast in de praktijk na al enige tijd op invalbasis hier gewerkt te hebben.

Na mijn opleiding tot paraveterinair op het Groenhorst Collega in Barneveld ben ik in meerdere praktijken werkzaam geweest. Het leukste vind ik de afwisseling in het werk en de omgang met zowel mens als dier, dit werk verveelt nooit!

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Warmenhuizen. Gelukkig hebben wij hier genoeg ruimte voor onze 2 honden, 2 katten, paard en 2 pony’s.

Tot snel!


Bente Koopman - Dierenartsassistente

Hoi!

Even voorstellen, mijn naam is Bente en ik werk hier sinds juni 2022 als paraveterinair. Hiervoor heb ik de opleiding gevolgd op het Aeres in Barneveld. Voor sommigen ben ik misschien een bekend gezicht, want ik heb hier al stage gelopen en gewerkt als invalkracht.

De afwisseling en het leuke team vind ik het leukst in deze gezellige praktijk.

Ik woon in Warmenhuizen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen, de schapen te verzorgen en tijd door te brengen met vrienden en familie.

Ik zie u graag bij dierenartsenpraktijk Warmenhuizen!